Meer Plantaardig

Informatie

Niet alleen planten en seizoensbloemen winkel maar ook; PLANTENASIEL en PLANTENHOTEL.

Het plantenasiel houdt in dat wij kamerplanten innemen die mensen “niet meer willen, te groot, te veel, verhuizen, niet meer mooi” en niet zo maar willen weg gooien. Wat wij erg fijn vinden, want wij zoeken graag weer een nieuw plekje voor die asielplanten. De mooiste planten zijn eigenijk de asielplanten; planten met een verhaal, planten zijn gevormd op een manier die je niet zo kan kopen. En of dat de juiste vorm voor jou is, is maar de vraag.  Maar dat maakt het juist erg leuk!

Heeft u zelf planten die u graag wilt aanbieden: mail ons de foto(s) en dan kunnen we samen kijken of wij het komen ophalen en of u het komt brengen. Let op: alle planten worden voor de deur gecheckt of deze binnen “mogen” komen, ivm beestjes.

Het plantenhotel kent verschillende vormen;  sleutel-planten, winkel-planten, kas-planten. Planten die we op locatie verzorgen, planten die we in de winkel verzorgen of planten die gaan overwinteren in een kas (de kuipplanten die graag vorstvrij staan). Mocht u hiervoor interesse hebben; alles word hier voor individueel besproken en heeft een eigen prijs. Voor vragen hierover; mail .

SCHOOLPLANTEN hebben we in september te vergeven. Zo mogen we vaak samenwerken met Vitro Plus  een groot varen bedrijf gevestigd in Haamstede.Die stellen hun moederplanten ter beschikking om op scholen te plaatsen. Wij vinden dat op iedere school planten horen!  En geven we gastlessen op scholen over de planten voor groep 3 tm 6 ( klas 1 tm 6) speciaal onderwijs en of middelbaar. Denk hierbij aan het leren stekken van planten tm een eigen ecosysteem maken.

We werken ook veel op locatie zoals met “onze” KANTOORPLANTEN. We adviseren en richtingen niet alleen de ruimte(s) in maar geven ook wekelijks water op locatie. Daarmee is het volledige onderhoud in onze handen en heeft u er geen omkijken naar.