Meer plantaardig

Niet alleen plantenwinkel maar ook:   PLANTENASIEL

Het plantenasiel houdt in dat wij kamerplanten innemen die mensen “niet meer willen, te groot, te veel, verhuizen, niet meer mooi” en niet zo maar willen weg gooien. Wat wij erg fijn vinden, want wij zoeken graag weer een nieuw plekje voor die asielplanten. De mooiste planten zijn eigenijk de asielplanten; planten met een verhaal, planten zijn gevormd op een manier die je niet zo kan kopen. En of dat de juiste vorm voor jou is, is maar de vraag.  Maar dat maakt het juist erg leuk!

We proberen de meeste asielplanten op scholen te plaatsen, in de maand oktober staan we daar extra bij stil en hebben we de maand van de SCHOOLPLANTEN. Wij vinden dat op iedere school planten horen! In de maand oktober staat alles in het teken van de schoolplanten en vragen we kwekers hun “oude” moederplanten” te doneren aan de scholen. Zo mogen we vaak samenwerken met Vitro Plus  een groot varen bedrijf gevestigd in Haamstede.

Heeft u zelf planten die u graag wilt aanbieden: mail ons de foto(s) en dan kunnen we samen kijken of wij het komen ophalen en of u het komt brengen. Let op: alle planten worden voor de deur gecheckt of deze binnen “mogen” komen. (ivm beestjes.)

Zou u graag asielplanten willen kopen, ze wisselen wekelijks in de winkel. Dus als je in de buurt bent kom gezellig kijken. Maar niet getreurd als er niet veel binnen zijn gekomen ook wij weten niet wat en wanneer het binnenkomt. We helpen u graag en gelukkig staat de winkel ook vol met planten die van de kwekers afkomen. Die kwekers doen hun best om hun planten zo goed en natuurlijk mogelijk op te kweken en denken hierbij aan het milieu.

Niet alleen plantenwinkel, plantenasiel maar ook:  PLANTENHOTEL

Het plantenhotel kent verschillende vormen: zoals sleutel-planten, winkel-planten, kas-planten. Planten die we op locatie verzorgen, planten die we in de winkel verzorgen of planten die gaan overwinteren in een kas (de kuipplanten die graag vorstvrij staan). Mocht u hiervoor interesse hebben; alles word hier voor individueel besproken en heeft een eigen prijs. Voor vragen hierover; mail .

femke

Eigenaresse

miriam

CHEF PLANT

Marieke

Bloemenmeisje met plantenliefde

Loïs

Stagair

anneke

GEPENSIONEERD

lieven

ENTERTAINER

arend

ACHTER DE SCHERMEN

pablo

WINKELHOND